zondag 3 maart 2013

Maart / een jaar verder

Het begin van maart is altijd best bijzonder voor mij. Vriendlief en ik kennen elkaar sinds 29 februari 2004....een hele tijd al. Maar wij houden altijd 2 maart aan. Waarom we die datum aanhouden? Denk dat toen de vonk echt is overgesprongen ;)


Sinds vorige jaar is het helemaal bijzonder omdat we op 29 februari een geregistreerd partnerschap zijn aangegaan en op 1 maart eigenaar werden van ons huis! Allemaal gelegenheden om het begin van maart nog specialer te maken.

Het is dus alweer een jaar geleden, jeetje wat ging dat snel. En we zijn nogsteeds niet klaar en het is nog niet allemaal naar onze (mijn) wens ;) maar dat komt voornamelijk omdat we sinds de zomervakantie niets meer hebben uitgevoerd in huis. (ik hoop dat we dadelijk als de lente komt, weer aan de slag gaan en het langzaam aan toch wel af komt).


Hoe dat nu is, samenwonen? Ik moet er nogsteeds aan wennen....ik ben geen huisvrouw/poetsmiep en heb er echt een hekel aan. Ook het koken is geen hobby van me. Maar ja, het moet dus dan doen we dat maar (meestal met de franse slag).

Maar het is ook wel heel erg fijn, lekker doen waar je zelf zin in hebt. Zelf beslissen en niemand die er iets over te zeggen heeft. Het is soms ook wel wat stil in huis....

We redden ons wel en gaandeweg krijgt alles zijn plekje en dan vallen de puzzlestukjes op z'n plaats.

Dit is een erg mooi aandeken aan je eerste huis. Als wij nu ook zo'n mooie sleutel hadden, had ik dit zeker gedaan. Maar ik denk dat de kans dat wij verhuizen erg klein is, dus heb ik mijn eerste sleutel altijd bij me ;)
 
 

3 opmerkingen:

 1. Hoi Tamara
  Wat een mooie datum om het samen zijn te vieren, de bijzondere dingen ,je huis, en geregistreerd partnerschap vallen heerlijk bij elkaar.
  Samen wonen is leuk, je kunt doen en laten wat je wilt
  Het huishouden zal ook nooit bij mij een grote hobby worden hihihi.
  Geniet maar lekker van elkaar
  Lieve groet Hester
  https://www.facebook.com/hester.horden

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijk om zoveel te vieren te hebben, het allerbelangrijkste is dat je het leven ook viert!
  Tineke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Op nog vele gelukkige jaartjes samen!:-)

  BeantwoordenVerwijderen